Често задавани въпроси

Да, можете да направите резервация без кредитна карта като платите чрез банков превод.

След като сте изпълнили четирите стъпки на резервацията, ще се появи онлайн потвърждение с номер на резервацията. До няколко минути ще получите потвърждението на Вашата резервация с всички необходими детайли по нея на посочения от Вас e-mail.

Грешно въведен e-mail е една от най-честите причии за неполучаването на потвърждение. Моля проверете правилното изписване на Вашия e-mail преди финализирането на резервацията. Проверете и Вашата „Спам папка“. Ако не получите потвърждението на посочения e-mail, моля свържете се с на телефон: +359 2 440 1011/ +359 882 07 1010 или e-mail: reservations@imperialgroup.bg

Всички цени на нашите уеб страници са за стая и за целия период на настаняване, освен ако не е посочено и изписано друго.

Master card, Visa card

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или на e-mail.

Вашите желания ще бъдат препратени към отдел „Рецепция“ и разгледани с приоритет, но не могат да бъдат гарантирани. Разпределянето на стаите зависи пряко от заетостта на хотела към датата на настаняване.

Не можем да гарантираме, че ще получите точно тази стая, но типовете стаи са идентични.

Домашни любимци до 5кг се допускат на територията на нашите хотели срещу допълнително заплащане.

Да, според политиката на Вашата резервация и заетостта на хотела.

Моля, свържете се с на посочените телефони или на е-мейл.

Всички хотели на HI Hotels Group имат собствен паркинг,  като паркирането зависи от наличността. Ако на паркинга на хотела няма свободно място, нашите служители на Рецепцията ще се радват да Ви помогнат да намерите място за паркиране в близост до хотела. Местата за паркиране в хотели Империал Резорт и Форум се заплащат допълнително, а в Еделвайс и Бор са безплатни.

В нашите хотели настаняването е от 14.00 ч. Ако пристигнете по-рано, можете да оставите багажа си в багажното отделение на хотела, докато се настаните в стаята си. Ако стаята Ви е почистена и готова за настаняване преди 14:00 ч., ще бъдете настанени по-рано. За съжаление резервация за ранно настаняване не е възможна.

Стаята е ваша до 12:00ч. в деня на отпътуване. Ако искате по-късно заминаване, моля, свържете се с рецепцията един ден преди да напуснете. Моля, имайте предвид допълнителната ни такса за късно напускане.

Можете да платите единствено в местна валута или с кредитна карта. Приемаме Master card и Visa card.

В HI Hotels Империал Резорт има обменно бюро до Рецепцията.

Във всичките ни хотели има безплатен Wi-Fi в стаите и в общите части на хотела.

Да, те са част от Ултра Ол Инклузива, свободни според наличността.

Чадърите и шезлонгите на плажа се заплащат допълнително в размер на 18 лева на ден за 2 шезлонга и 1 чадър. Местата са ограничени и не се запазват предварително.